Visitants

Visites

Website counter

dimecres, de juliol 25, 2012

SaLuSa, 25 de Juliol de 2012

Missatge de SaLuSa by Mike Quinsey - 25 juliol 2012


Hem estat amb vosaltres des de fa molt temps, molt temps, així com vosaltres heu estat desitjant que arribi la fi de la dualitat. Us heu enfrontat a enormes desafiaments, però heu respost a la Llum i l'Amor que s'ha dirigit a vosaltres desde moltes fonts diferents. Ha quedat demostrat que els poders més alts al darrere del Pla per a la vostra il · luminació, han pres les decisions correctes, ja que ara sóu al llindar de l'Ascensió. No hi ha dos de vosaltres hagi tingut experiències idèntiques, però, molts de vosaltres ja esteu a punt per prendre els passos finals de l'elevació i ascendir. A mesura que la vostra carrera va lliscar cap avall a l'Edat Mitjana la poca llum que hi havia va ser suprimida, i els individus es van mantenir en silenci sota l'amenaça de mort per haver parlat.

Avui en dia teniu molta més llibertat d'expressió, però, els que parlen massa de la veritat segueixen tement per les seves vides. Naturalment, donem suport i protegim aquests éssers, sempre que això no interfereixi amb el seu pla de vida. Nosaltres i també el Regne Angèlic podem donar una protecció completa si cal, i algunes ànimes molt importants han hagut de ser salvades més vegades del que possiblement us podeu esperar. Per descomptat, a la vostra manera, tots vosaltres sóu importants i cada un de vosaltres te àngels que es mantenen amb vosaltres durant tota la vostra vida. No hi ha coincidències quan els esdeveniments són de gran importància per a vosaltres, però, podeu fins i tot no ser conscients del que ha tingut lloc.

Quan esteu en calma i en un estat de pau, el vostre Ésser Superior pot ser contactat, però el problema és que moltes vegades les persones no segueixen els consells que reben. Així que si t'apartes del teu pla de vida, no serà per la falta d'ajuda dels teus guies. En última instància sóu vosaltres qui decideix el que fer, però amb les vostres decisions, ve la responsabilitat pel resultat. Generalment parlant, és el vostre ego el que heu programat per actuar en els vostres interessos, que té control sobre les vostres accions. Quan esteu en el camí del canvi i sobretot quan eleveu les vostres vibracions, us pot tractar de persuadir a continuar en els vostres vells costums.

¿No és increïble que ara que esteu tan a prop de l'Ascensió, i no obstant això no sembla haver canviat gran cosa a l'exterior?  No obstant això, res s'aconsegueix sense  planificació, i fins it to, a mesura que es desenvolupen els esdeveniments, sempre estem fent ajustaments a mesura que el cronograma s'altera. Hi ha moltes coses succeint darrere de les escenes i hem d'actuar quan veiem que és segur fer-ho. Això exigeix ​​molta paciència per part vostra, ja que en moltes ocasions hem pensat que la nostra oportunitat d'actuar havia arribat només per ser frustrada en l'últim moment. Podem prendre això al nostre pas ja que estem preparats per a qualsevol escenari, i sabeu que arribareu a l'Ascenció independentment del que passi, i que aquesta es durà a terme. Com sovint destaquem, això és realment, Estimats, tot el que compta i no importa quin camí prengueu per arribar-hi.

Mantingueu la calma i no participeu en els missatges carregats de por, ja que hi ha fonts que volen un final catastròfic per aquest cicle. Malgrat les moltes prediccions d'aquesta naturalesa, trobareu que els últims mesos, seran molt més tranquils del que us han fet creure. Per descomptat, la Mare Terra està tenint la seva part en els canvis i les erupcions i farà moviments físics que causaran danys, de vegades, lesions o la mort. Gran part de les primeres prediccions parlaven de que les masses de terra  s'enfonsarien al mar, però aquesta possibilitat ha passat de llarg. Només cal ser conscient de les vostres debilitats locals i si viviu a la costa, determineu la vulnerabilitat que podria tenir per les inundacions. D'aquesta manera podreu jutjar per vosaltres mateixos quina acció podria ser necessària per a la vostra seguretat.

En certa manera, les qüestions són molt diferents ara del que han estat amb qualsevol tipus de vida que hagueu tingut, ja que tots vàreu arribar amb un pla de vida i en general s'hauria completat en conseqüència. Atès que la transició també forma part del pla, encara que no ho creieu, també vàreu estar d'acord en la manera com havieu de sortir de cadascuna de les vides i  quan ho havieu de fer. En aquest sentit aquesta vida també està prevista i, si no s'escurça mitjançant el suicidi, que és molt desaconsellable, o bé morireu abans de l'Ascensió, Ascendireu, o bé us mudareu a un altre planeta per continuar amb les vostres experiències en 3D. Qualsevol cosa que hagués estat planejada, ho hagués estat amb els vostres millors interessos en ment, i si aquest serà el vostre futur, podeu ascendir des dels regnes espirituals. Així que enteneu i accepteu què experimentareu d'acord amb les vostres necessitats, i la clau per això és progressar on la vostra evolució us porti ...

Vosaltres teniu una frase divertida de ser passats a través del colador, però això no és el que és la vida o és el vostre desig sobre vosaltres. Déu us va donar lliure albir que és el que crea el camí a seguir. Depèn de vosaltres si és fàcil o difícil, però els éssers humans tenen el costum de prendre el camí a casa més dur. No obstant això, no significa que vosaltres no esteu aprenent un bon nombre de lliçons, que us han d'ajudar en el llarg termini. Si se'ns permet dir-ho d'aquesta manera: no és pecat haver errat en la idea si experimentar la dualitat és elevar el desafiament. No és, per descomptat "pecat", com a tal, i certament no heu nascut en ell. Seria més correcte dir que ve amb el karma i et dóna l'oportunitat de superar els errors que has fet. És per això que Déu no intervé ni interfereix amb el lliure albir que us ha donat.

Després d'haver ascendit tindreu nivells de consciència superiors, i com un Ésser de Llum us moureu més enllà de les temptacions de les baixes vibracions. De fet, ja no us interessaran, i buscareu la satisfacció i l'èxit en un nivell molt més alt de vibració. Els vostres sentits s'incrementarà, i els plaers de les dimensions més altes compensen amb escreix qualsevol pèrdua concebuda. De fet, els vostres pensaments s'hauran traslladat a un nivell més alt de totes maneres, i les vostres experiències de la dualitat s'esvaïran en el fons. Així que tracteu de no aferrar-vos a la vostra dimensió actual a menys és clar que no us sentiu preparats per ascendir. És la vostra decisió i decidiu on i com les vostres vides properes seran experimentades.

Jo sóc SaLuSa de Sirius, i la Federació Galàctica de la Llum, i veiem que molts països d'Occident estan prenent accions legals en contra de la corrupció en el sector financer. Observem també que diversos d'ells estan duent a terme investigacions més profundes per veure fins a quin punt el càncer s'ha disseminat. Això només pot fer-vos bé, i accelerar el moment en què altres persones d'autoritat, com en la política siguin cridats a respondre pels seus actes. Estigueu forts amb la vostra llum, i sàpigueu que esteu contínuament sota una pluja d'amor de moltes fonts.

Gràcies SaLuSa.

Mike Quinsey.

(El d'avui és un missatge una mica enravessat gramaticalment. M'ha costat molt de traduïr de l'anglès, però els missatges segueixen la seva escalada optimista i penso que molt aviat començarem a veure resultats més palpables)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada