Visitants

Visites

Website counter

dimecres, de juliol 25, 2012

Sheldan Nidle per la Jerarquia Espiritual i la Federació Galàctica - 24/07/2012

Actualització per Sheldan Nidle per la Jerarquia Espiritual i la Federació Galàctica - 24 juliol 2012



8 Batz, 4 Vayeb, 8 Manik

Dratzo! Tornem! Molt segueix tenint lloc darrere de la façana del vostre món. El sistema bancari mundial de la càbala fosca s'està enfonsant a un ritme cada vegada més gran, i una sèrie de directors executius de bancs es veuen obligats a renunciar. Interpol i els organismes associats estan intensificant les seves investigacions sobre l'escàndol de la taxa LIBOR, que ara sembla no tenir límits clars, i de fet aquesta operació està començant a amenaçar a nombrosos governs a Europa i Àsia amb el col · lapse. Mentre la crisi creix, els països BRIC i els seus aliats intenten informar la càbala que els seus intents de restablir les seves monedes fiduciàries electròniques estan prohibits immediatament. Aquesta situació es veu agreujada per la manca de capital disponible. La situació política a Europa i, en breu, a Amèrica del Nord, està arribant al punt d'ebullició. Cal fer alguna cosa ràpidament, o la construcció econòmica actual , sense dubte, es col · lapsarà. El nou sistema econòmic, afavorit per la coalició de nacions BRIC, està ara completament llest per ser activat en qualsevol moment, i en virtut d'aquest, diverses nacions d'Àsia han imposat un embargament sobre tota una sèrie de grans bancs occidentals.


Aquesta evolució es complica encara més per la turbulència del muntatge a l'Orient Mitjà i algunes parts d'Àsia del Sud, i aquesta creixent inestabilitat també està a punt de bullir. Mentrestant, les crisis entrellaçades financeres a Europa i la resta del món persisteixen, i es mantindran sense solució, sense grans reformes bancàries i la condonació del deute mundial. No es tracta d'una situació que el món només pugui escombrar sota la catifa proverbial, i la càbala fosca se n'està adonant ara. Com a resultat d'això, saben que el seu poder al món està arribant al seu final. Una sèrie d'esdeveniments que estan en marxa poden provocar la caiguda de la càbala d'aquí molt poc. En primer lloc, aïllant els seus membres i després treient-los del poder. Això portarà NESARA a Amèrica del Nord i, com ones en un estany, facsímils d'aquesta Llei s'estendran per tot el món. Aquesta nova governança consisteix a conduir a l'alliberament global de la humanitat i la divulgació formal de la nostra existència. Llavors podrem començar els anuncis que transformaran la vostra visió del món i la vostra realitat per sempre!

Mentres ens apropem a aquest moment crucial, recorda que tot un seguit d'esdeveniments han de passar abans de la divulgació. Els nostres aliats terrestres comprenen plenament el que està passant. El constructe de la realitat que ha manipulat les vostres vides i el vostre món ha d'esfondrar-se per complet per permetre que el nou sistema prengui el seu lloc. Aquest nou sistema està sent empès al seu lloc per les mateixes circumstàncies que estan portant a l'antic cap avall. Aquesta operació està passant a un ritme molt ràpid. El sistema actual no pot sostenir una nova crisi extrema, i una crisi és molt, molt a prop. Per tant, es va decidir posar el nou sistema clandestinament al seu lloc i esperar el moment adequat per revelar els seus components: els nous diners, la nova banca, i els nous governs. La intenció és permetre que el sistema antic sigui totalment desacreditat i es consideri extint pel públic en general, de manera que sigui eliminat per donar la benvinguda al nou. Les nostres naus estan monitoritzant tots els punts calents a nivell mundial i contribueixen a evitar les tàctiques habituals de la foscor per la resolució de problemes mitjançant l'ús de bel · licisme i el terrorisme. Això és el que no permetrem!

En aquest món sempre han existit condicions i circumstàncies incendiàries que de forma fiable van portar a les guerres "útils" o fins i tot a la conflagració mundial. En aquests temps hem estat delegats per evitar això, i per portar al vostre món la pau i la prosperitat. La foscor està alimentant una sèrie d'antigues zones de conflicte que esperen sincerament tornar a engegar. Hem d'informar-los que, lamentablement, aquest és un altre argument que no serà permès! El vostre món està canviant ràpidament, i el que el Cel ha preparat no es desfarà! La nostra missió es centra en el vostre retorn a la plena consciència i aquest objectiu és el bon camí. La següent sèrie de revelacions està llest, com ho estan les accions que acostaran el vostre món cada cop més a prop del seu gran canvi. El Cel ha decretat que això ha de continuar i que tots els impediments han de ser retirats. Moltes persones, que no són àmpliament conegudes, faran els anuncis que marcaran el començament dels governs de transició i alliberaran la humanitat d'eons de servitud involuntària.

§

Namasté! Som els vostres Mestres Ascendits! Beneïm a tots, perquè sigueu lliures! Esdeveniments, beneïts, estan passant, que sacsejaran la càbala fosca desde les seves arrels i posaran en joc les circumstàncies que la faran caure. Beneïm el cel i tots els que han vingut a la Terra per treballar en els molts miracles que són una benedicció per als nostres plans sagrats. Els metalls preciosos, com se'ls anomena aquí, han estat atresorats per molt de temps pels conspiradors de la foscor. A continuació, han estat substituïts  per mitjans cada vegada de menys valor de canvi i han introduït el seus usos de forma profana. Aquests són els factors que estan demostrant ser la seva perdició. Els grans bancs i les borses es veuen atrapats en un fangar de grans dèficits que fan que el seu col · lapse imminent i ràpid. Mentrestant, els nostres socis han estat molt ocupats planejant la següent fase de les seves operacions durant els últims mesos i estan llestos per procedir amb el nou sistema financer que és el de "salvar el dia" per a la humanitat!

No podem, per raons òbvies, donar més detalls sobre aquests plans, encara. Només heu de saber que les condicions a tot el món estan ràpidament portant la foscor a la vora d'una catàstrofe enorme. Les principals nacions, fora del G-5, comprenen plenament el que està passant, i es preparen en la preparació per al col · lapse dels principals productes bàsics i els mercats de valors. Això és el necessari "cop d'escombra" que impulsarà la societat del seu marasme actual d'ansietat a un món acuradament orquestrat de pau, prosperitat, i les vistes obertes a la possibilitat increïble! Tots els elements només han de lliscar al seu lloc! Per tant, us demanem que romangueu plens de confiança i expectativa joiosa, per a molts esdeveniments increïbles que són a prop de la manifestació. Tingueu per segur que la Federació Galàctica i la nostra família d'Agartha ens estan protegint contra tots els intents d 'última hora de la foscor per fugir amb una explosió!

Aprofiteu aquest temps per preparar-vos per la vostra nova realitat. Aquesta, per desgràcia, vindrà com una sorpresa per la majoria dels vostres companys. Estigueu disposats a iniciar converses amb amics i familiars sobre el que està davant, de manera que estiguin una mica preparats per a la informació inquietant de la que poc se sent. I una cop que les coses comencin, useu la vostra intuïció i la saviesa que la vida us ha ensenyat per consolar i alleujar les angoixes d'aquells en que ha estat al revés. Imagineu el que se sent al tenir les seves creences més preuades en dubte, i sabeu que la vostra presència tranquil · la i les vostres garanties són essencials per ajudar a la vostra comunitat a acceptar un mitjà que per moments sembla més estrany cada dia. La vostra missió és romandre serè enmig de la perplexitat al vostre voltant. Això és pel que vosaltres heu estat "entrenats" des de fa  moltes vides, i ara el temps està sobre vosaltres. Vosaltres sou els beneïts les habilitats dels quals faran tota la diferència en aquests temps finals, i més enllà!

Avui dia, us hem actualitzat sobre esdeveniments importants. És de vital importància per tu que reconeguis que el que ja està en marxa és una sèrie d'esdeveniments planificats que condueixen fins a una  "cascada de fitxes de dòmino" final. A continuació, la nova època per a la humanitat pot lliscar meravellosament al seu lloc! Sàpigueu, estimats, que el subministrament incomptable i la prosperitat interminable del Cel són vostres en efecte! Així És! Selamat Gajun! Selamat Ja! (En idioma sirià, ¡Sigueu Un i Estigueu Alegres!)

Organització d'Activació Planetària

http://www.paoweb.com/index.htmlDeshacer cambios

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada