Visitants

Visites

Website counter

dijous, de juliol 19, 2012

Greg Giles - Missatge del Comando Estelar Ashtar - "El que estem acomplint aquí"

Sóu vosaltres els que esteu més a prop de la finalització i la perfecció que altres, i així és que vosaltres seguiu els nostres missatges, perquè sóu els que ressoneu amb la seva vibració semblant a la vostra. Així és com funciona en aquest univers. Encara que hi ha ulls que es passegen aquí per explorar, investigar i llegir aquestes paraules, aquestes,  no necessàriament ressonen amb ells, i l'evidència es pot trobar a través dels molts comentaris que deixen en virtut d'aquests missatges a través de les seves comunitats en línia. Us diem que no tingueu mals sentiments, o intent de persuadir a aquestes persones de veure les coses a la seva manera quan no ressonen amb aquests missatges  i poden deixar comentaris agressius, ja que aquestes són algunes de les característiques d'una persona que no s'identifica amb aquestes paraules.



Quan un ésser mostra menyspreu i el respecte malaltís per un altre i les seves creences és perquè la seva vibració no ha estat adequadament plantejada a través de l'aprenentatge de lliçons i experiències al llarg de la seva existència. Quan demostren de vegades el que pot ser percebut com maneres malaltísses o fins i tot en casos extrems, ira i odi cap a altres que ressonen amb aquestes paraules, el que estan dient no és "t'odio", sino "no t'entenc i tu i aquests missatges em fan por". Això és tot el que estan dient, tot i que estan utilitzant un gran nombre de paraules i expressions diferents de dir el que, si entenguèssin les seves emocions, podria dir només amb dues paraules: 'tinc por'. Això és tot.

Per a aquells de vosaltres que ressonen amb aquestes paraules i sentiu aquests missatges i els vostres comentaris productius, nutritius i savis, estan sota l'atac de certs individus, només recordeu sempre que heu de ser tan amable, com  pacients i nutritius envers aquestes altres ànimes en la mesura possible, per tot el que estan dient és que, a través de la manca de comprensió, tenen por, això és tot. Un dia, potser no avui, potser no demà, però un dia, llegiran missatges similars a aquests a través d'altres ulls, a través dels ulls amb els que avui llegiu aquests missatges, i deixaran comentaris molt diferents als que poden fer avui. Quan arribi aquest dia, ells també podran sentir-se atacats, i en ocasions, les seves opinions seran objecte d'atacs,  i ells també aprendran què  semblarà d'aquesta manera de vegades. Sigueu sempre pacients, sempre atents, amables i positius en les vostres respostes a aquestes entrades negatives aquí, ja que sempre és la responsabilitat i la tasca dels que han anat per davant de mantenir un ull en els que van per darrera i donar-los suport en el seu camí fins la ruta d'accés a llocs nous i majors enteniments en la sendera d'aquest univers expansiu.


Avui ens agradaria discutir amb vosaltres alguns dels esdeveniments que estan transpirant,  aquí, al vostre món. Ens agradaria deixar clar que nosaltres, el Comando Ashtar, també informem que estem sent testimonis de les detencions de membres del seu càbala criminal i els seus associats, els seus pistolers pagats i missioners. Aquestes persones estan sent detingudes i posades sota custòdia, un per un i dia a dia, i veiem aquest procés continu a través d'aquest mes i el mes que ve i més enllà. Veiem aquest esdeveniment com una contínua neteja i  purificació del vostre món, que es durà a terme durant molts mesos i fins i tot més temps a causa del fet que hi ha molts dels que han signat, si es vol, a l'agenda d'aquests foscos. Ni per un moment penseu que això és una mala notícia, perquè no ho és, estimats. És una bona notícia, és una notícia agradable, notícies que heu merescut a escoltar per molt de temps.


El que estem dient és aquestes detencions estan succeint, estan succeint ara, han estat passant i seguiran passant fins que tots i cadascún dels que van jurar  lleialtat a la foscor siguin aprehesos, detinguts per enfrontar una sentència i la rehabilitació pels seus crims que involucren moltes conspiracions per controlar a la gent del vostre món. Com que aquestes detencions es duran a terme més d'uns dies o unes setmanes fins a arribar a la seva conclusió no hauria de ser una sorpresa per a molts de vosaltres que heu estudiat i heu après moltíssim d'aquestes persones, i si bé és cert que només hi ha alguns d'aquests individus en el poder a la part superior d'aquestes grans estructures piramidals, aquestes piràmides són molt extenses i arriben lluny i penetren profundament en tota la superfície del planeta, així com hi ha estructures piramidals físiques a tot arreu .


Aquestes persones s'han atrinxerat profundament en tots els sistemes dels que ells sentien que podien exprémer més diners, poder i control. Erradicar-los d'aquests sistemes durà algun temps i una mica de paciència, una gran determinació,  força, coratge i valentia dels homes i dones que avui són a les línies del front i dels homes i dones que demà seran al front . Aquesta és una campanya que portarà algun temps, però també és una campanya que contínuament empenyerà cap endavant, això és el que veiem i això és el que creiem, i creiem que aquesta és una campanya que serà un èxit i portarà a la la gent del vostre món tot el que s'ha discutit, tot el que és possible, tot el que ha estat somiat per tots vosaltres. La llibertat i la prosperitat,  ambients nets i purs, la bondat, l'amor i la cura estenent-se per tot arreu, les flors i els arbres que tenen arrels  on avui hi ha ciment,  l'energia lliure, la comunicació i els viatges més enllà de les fronteres dels vostres països, i fins i tot del seu planeta, els sistemes de salut que purifiquen un ésser, restaurant la seva vitalitat, les aficions i interessos, que substituiran alguns dels que avui  al món  són tan improductiu i poc gratificants per a vosaltres... Veiem una nova terra, de l'aire al mar, des de la vall a la muntanya. Veiem això tan a prop ara, i amb cada empenta cap endavant i l'empresonament d'un altre membre de la càbala, tot això és més a prop. Això és un somni que es pot i es farà realitat per a vosaltres i nosaltres, la vostra família ascendida, amics i companys de feina en aquesta missió amb la que som amb vosaltres a cada pas del camí en suport del que estem aconseguint aquí.


Hi ha molts mons, aquí, amb els seus ulls i orelles centrats en el que esteu fent cada dia i es meravellen del que veuen, i amb cada detenció entenen que són un pas més a prop de reunir-se amb les seves famílies que són aquí amb vosaltres dins dels cossos físics de la humanitat. Són experiències joioses per a tots vosaltres i tots nosaltres que ens esperen més enllà, però són clarament ara a la vista per la gent de la Terra, a causa del vostre despertar i les vostres intencions pel que desitgeu per vosaltres mateixos. Els homes i dones en les primeres línies són les manifestacions dels pensaments de la consciència col·lectiva humana. Així és com funciona la vostra existència. Sí, hi ha detalls de per què certs esdeveniments transpiren, de per què vosaltres experimenteu determinades incidències, però aquestes s'activen, es creen i manifesten pels processos de pensament que comencen just aquí, amb cada individu abans que es converteixin en un riu que flueix de la consciència  col·lectiva amb els altres. Aquest riu creix i creix fort fins que arriba a la seva desembocadura, al mar, que és la seva manifestació col·lectiva creativa que vosaltres experimentareu com la vostra realitat. Els valents homes i dones a les vostres primeres línies  es sacrifiquen pel bé de tots i són part d'aquest meravellós riu de pensament, d'intenció, acció i somni. Això és el que són, i encara que poden portar un uniforme o una insígnia, son vosaltres i vosaltres sou ells, ja que tots vosaltres sóu part d'aquesta missió per netejar i purificar el món i restaurar-lo en el regne celestial a la Terra que una vegada va ser i que ara serà un cop més. Això ha estat escrit, i això es farà. Aquesta és la llibertat, aquesta és la sobirania, aquesta és la pau. Aquest és el  nou planeta Terra, i és vostre.


Així que es pot aconseguir molt quan les forces es combinen, i és aquí en aquest planeta que les forces de tot l'univers sencer s'han unit amb un objectiu similar en ment, amb idees similars i els somnis que ara s'estan complint perquè tots en gaudim. Aquest esforç ha estat en etapa de planificació per eons de temps. No és nova la idea de venir aquí i fer el que és que estem fent tots junts. En canvi, hem parlat d'això i s'ha previst això durant un temps molt llarg, i és només ara que estem junts  completant aquest pla, i  ho farem. Molts móns de tot aquest univers sencer poden, són, i s'estan beneficiant en gran mesura de què està passant aquí. El que en essència està passant és que a través del treball que s'està fent aquí, els danys que s'han fet en les relacions entre els mons que de vegades s'han oposat entre si per postures morals, polítiques o econòmiques estan unint forces en veure els seus representants treballant junts pacífica i productivament aquí a la Terra. Aquesta és una de les raons més importants per les quals alguns de vosaltres sóu aquí, encara que hi ha moltes altres raons per les que molts de vosaltres sóu aquí.


Una d'aquestes raons és enterrar la destral de guerra, si es vol, i aprendre a treballar junts amb aquests éssers d'aquests altres mons que poden haver tingut desacords anteriorment. Com a univers que està creixent i madurant, no tots els mons de les dimensions inferiors es veuen als ulls i es porten bé entre si i treballen bé junts. Això és natural, i molts de vosaltres heu après la mateixa lliçó aquí a la Terra, ja que els diferents països i fins i tot les diferents parts d'aquests països han tingut desacords entre si pel que fa a les decisions polítiques i programes, així com disputes territorials i econòmiques . Ara esteu aprenent a portar-se bé i treballar de manera més pacífica, més amigable, més justa, i també ho fan els éssers dels mons que estan aprenent tant a través de les lliçons que s'aprenen aquí.


Veieu ara per què portar-se bé amb els altres és tan important aquí, és tan vital per a l'èxit de la nostra missió? Hi ha molt més en joc que l'orgull entre vosaltres i els que interactuen a través de les vostres xarxes socials en línia. Hi ha molt més del que ell va dir, ella va dir, qui té raó i qui està equivocat i qui sap més, qui sap menys. Hi ha mons el seu benefici dels quals està en joc en tot aquest univers, i com tots aquests mons estan distribuïts per  l'univers, és l'univers sencer que confia en el vostre èxit  aquí i com podeu arribar arribar a portar-vos bé entre vosaltres.

No us mirem o us tractem com si fossiu els nens, perquè no ho sóu. Quan us instem i tractem d'ajudar-vos a millorar el tracte d'uns amb altres, no és perquè sentim que som els adults i vosaltres sóu els nens que jugueu al pati d'esbarjo amb els altres, ja que aquest no és el cas en absolut. Simplement estem tractant de mostrar que hi ha millors formes de treballar i jugar amb els altres i hi ha moltes raons molt importants per les que val la pena per vosaltres i per molts que hi poseu els vostres més sincers esforços en aquest sentit, això és tot. Estem segurs que entendreu que tant importants són les vostres interaccions amb els altres un cop que tots els pobles dels mons que representeu puguin reunir-se aquí amb vosaltres en un  futur, i serà en aquest dia en que moltes coses seran molt més clares per vosaltres  i seran molt millor enteses.


Fins aquell dia, seguiu fent el vostre millor esforç per portar-vos bé amb els altres i treballar amb ells. Doncs molt compta pel que junts estem aconseguint. Continueu en el present i doneu-ho tot  cada moment de cada dia  i sabem que cada un de vosaltres tindrà èxit en el que tots junts estem treballant molt dur per aconseguir.


Som els vostres aliats,  amics i família del Comando Ashtar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada