Visitants

Visites

Website counter

divendres, de juliol 27, 2012

Impressions, 27 de Juliol de 2012

M'estic otorgant un respir a la feina i aprofitaré per possar-vos una mica al dia.

A aquest ritme demencial que ha agafat la vida darrerament i que s'incrementa exponencialment amb cada minut que compta el rellotge, es fa difícil seguir el ritme de tot el que passa al món.

Desde el darrer post amb aquest títol (i que espero que sigui el primer d'una sèrie), han passat coses, moltes coses i estic segur de que n'han de passar moltes més.

Poc a poc, els missatges canalitzats dels nostres amics i parents de la Federació Galàctica de la Llum, Àngels, Mestres Ascendits i similars van deixant transpirar un aire d'optimisme i d'urgencia cada cop més gran. Es nota, no penseu que estic especulant. Un llegeix diferents missatges el mateix dia i nota de seguida aquest denominador comú que destil·len tots ells.

Personalment, les coses continuen més o menys igual: tractant d'adaptar-se als canvis brutals d'energia i de ritme que aquesta imposa, tractant al mateix temps de posar-se i posar-vos al dia sense perdre el cap pel camí.

Avui, em sento molt optimista, tot i que ha estat una setmana molt cansada (la feina que lamentablement he de fer per sobreviure s'ha multiplicat de cop i volta per 1000 com a mínim). Si heu llegit el meu post anterior, sabreu que avui és un dia molt especial: comencen els JJOO de London 2012. I es un dia especial, perquè més enllà de Nadal i Cap d'Any, potser és la única i darrera oportunitat on la major part del món s'unirà. És per això que és important la meditació que he proposat (molt tard, ho sé).

Avui, tots, podem sentir aquest unitat i transformar-la en una màquina espiritual que converteixi tota la por, el patiment i la foscor del món en quelcom diferent: en amor, en llum, en perdó, en guariment... Sabeu? Avui tinc la sensació al cos, de que és un dia màgic i que podem aconseguir tot allò que ens proposem. Podem i hem de manifestar allò que volem pel món: un món més just, net, sà, pacífic, còmode, abundant... Tot això és possible si la suficient gent és capaç de meditar-hi una estona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada