Visitants

Visites

Website counter

dilluns, de juliol 30, 2012

SaLuSa 30-07-12


Estimats ja que esteu aprenent a partir d'una sèrie de fonts, el punt s'ha assolit quan s'han donat instruccions divines de que es prendran mesures sense demora per anunciar la nostra presència. Hem demostrat una paciència extrema i hem donat als vostres líders un munt d'oportunitats de prendre les mesures requerides perquè us alliberin del control dels Illuminati. Sabem que ells també són com molta gent temeroso d'ells, però que cal deixar això de banda per permetre que la veritat surti a la llum. Els Jocs Olímpics són la finestra que a la que s'està donant l'atenció del món, i no podem pensar en una millor manera de donar-ho a conèixer. El temps s'està escapant i hem de tenir l'oportunitat de donar-nos a conèixer a vosaltres.

Alguns encara opten per no creure els nostres missatges, però és la seva lliure elecció que honrem. No obstant això, tenim la important qüestió de l'Ascensió i hi ha molt a fer en aquests últims dies: no podem esperar més. Els nostres aliats han anat tan lluny com es pot esperar raonablement, i necessiten llibertat total per anar avançant amb les seves responsabilitats finals. Així que molt aviat el procés d'aclariment podrà procedir sense més traves dels de la foscor. Les vostres vides seràn en certa mesura capgirades a l'inrevés, encara que moltes persones ja estan preparades. Esperem que alguns dels líders prestin atenció a la nostra sol · licitud i no esperin fins que ens veiem obligats a intervenir, però si ho hem de fer, estem completament preparats.

El proper periode mostrarà als que són de la Llum, ja que serà capaç de fer un pas endavant amb la nostra benedicció i prendre les regnes dels que no ho són. Volem posar fi a totes les accions que s'estan produint o propostes, que estan deliberadament dirigides limitar la poca llibertat que queda a les persones . Vosaltres teniu bones ànimes de la Llum que són aquí en aquest moment per manejar aquests assumptes. Fins ara vosaltres heu tingut també gent en llocs alts que són corruptes, i no sabeu en qui podeu confiar. Això ha de canviar i som nosaltres els que us ajudaran, doncs sabem  exactament quin nivell de gent de la Llum són i si són honestos i està provat que duen l'interès dels altres al cor.

Sabem que vosaltres heu tingut la vostra quota de decepcions durant molts anys, quan les vostres expectatives per diferents raons s'han esvaït. Però tenim el poder de Déu i no veiem cap raó per la qual el gran espectacle dels Jocs Olímpics, no sigui un aparador per als anuncis de la nostra existència i de la nostra participació en la vostra evolució. El final d'aquest cicle és de per si una ocasió històrica que serà un temps recordat llargament a través d'aquest Univers. Com hem dit moltes vegades, és un esdeveniment únic el de la vostra ascensió amb la Mare Terra. En el vostre èxit assegurat descansa el futur de tot l'Univers, i moltes civilitzacions miren amb sorpresa i admiració la vostra propera Ascensió.

Tot i que vosaltres heu estat preparant-vos per aquest moment, sabem que us treurà l'alè, ja que és un procés massiu a tot el món. D'una manera o altra cada ànima està implicada i disposada. On Déu hi està interessat  no hi ha errors, només la perfecció, així que podeu estar segurs que el resultat posarà a tots on estan destinats a ser. Vosaltres heu tingut un llarg viatge que us ha portat  on esteu avui, i el vostre futur serà una continuació del mateix en la següent fase de la vostra evolució. No us preocupeu exactament del que voldrà dir pel que a vosaltres es refereix, amb el temps se us dirà. Estigueu segurs que molts éssers espirituals comparteixen el vostre viatge i us coneixen millor del que vosaltres mateixos us coneixeu, i vosaltres avançareu d'una manera que és exactament l'adequada per vosaltres.
Els treballadors de la Llum es preparen per assumir una certa responsabilitat d'assegurar que les persones que els envolten estiguin en calma i no temorosos pel que està succeint. Nosaltres no podem cobrir tot en tan sols uns dies, però aviat tindrem la llibertat i les instal · lacions per dirigir-nos a vosaltres directament. Nosaltres no fem servir els vostres mètodes que ens resulten antiquats, i els nostres són tals que cap dels membres restants que s'oposin a nosaltres serà capaç d'evitar que la nostra comunicació amb vosaltres es produeixi. Us coneixem bé i tenim moltes adreces registrades que són necessàries i capaces de retransmetre els detalls perquè vosaltres entengueu. Ens sentim tan emocionats com ho fariem davant la perspectiva de per fi trobar-nos amb vosaltres, però el primer és el primer i el reconeixement de la nostra existència és el més important.

Això ens permetrà ser identificats amb les moltes maneres en que hem ajudat a la vostra civilització i, com a gran part del nostre treball ha estat dut a terme sense cap tipus de publicitat. Això es remunta milers d'anys quan us heu encarnat en les vostres diverses vides en les moltes races  que existeixen a la Terra. Tot ha estat part de les vostres experiències que us han permès a créixer espiritualment, en el vostre enteniment sobre el camí de tornada a les dimensions superiors d'on vau venir. Tingueu en compte que es vau oferir com a voluntaris per a la vida a la Terra, que us han donat tantes oportunitats per esbrinar sobre la dualitat. Tots vosaltres sóu en la part més alta d'ella i com vosaltres dirieu, us heu guanyat els galons i ho heu fet amb gran estil. No haureu de tornar a viure aquestes experiències a menys que per alguna raó volgueu fer-ho.

Vosaltres encara no enteneu completament la funció de les diferents línies de temps, i moltes diferents dimensions, però tots arribarà quan sigui de valor per a vosaltres. Nosaltres, però et direm que tot el que alguna vegada va ser encara existeix en algun nivell, de manera que es pot anar enrere en el temps i tornar a viure les vides passades. Per descomptat, també pot viatjar al futur i veure totes les probabilitats. És el que molts vidents han utilitzat per predir el futur, però és quelcom, per descomptat, obert al canvi. És per això que t'aconsellem que no us aferrareu a velles profecies amb massa força, ja amb el temps pot canviar el resultat dels esdeveniments. Un exemple d'això és el temps present, que de cap manera serà tan catastròfic com es preveia en primer lloc. Vosaltres us heu aixecat a vosaltres mateixos i la Mare Terra, i la Llum ha crescut tant que ha aplanat el camí per a canvis molt més pacífics del que es creia possible.

Jo sóc SaLuSa de Sirius, i molts de vosaltres ja saben que la setmana que ve és l'última oportunitat perquè els vostres líders responguin a les nostres demandes. Si no són presses en compte un cop més, seguirem endavant nosaltres mateixos, i ens donarem a conèixer de manera que la nostra presència ja no pugui ser ignorada o amagada. Sí, tenim com a data límit el dissabte 4 d'agost a la ment i ja no, més tard per prendre l'assumpte en les nostres pròpies mans.
Gràcies SaLuSa.

Mike Quinsey.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada