Visitants

Visites

Website counter

dimecres, de març 14, 2007

Gringo gou jong!!!!

Aquests dies estem gaudint de la visita del señor GW Bush a Mérida Yucatán. Es reunirà amb el Sr. Calderón, president de México qui té una semblansa més que remarcable amb el també estimadíssim Sr. Aznar (i no em refereixo al físic, tot i que si li treus les ulleres, li poses bigoti i més cabell son clavats). La reunió es purament formal, tot i que els interessa més als US que a México ja que degut a la meravellosa política migratoria del Sr. Bush els camps dels US s'han quedat sense treballadors i els cultius s'estan perdent per posar un exemple (un altre èxit a afegir a la llarga llista del Sr. Bush!!!!).

Degut a l'estimació que sento per ell, m'uneixo al crit del molt estimat també Sr. Hugo Chavez que per una vegada a la vida té raó i no fa una bajanada : " GRINGO GOU JONG!!!!!". El Sr. Chavez, tot i que s'abandera sota l'ensenya de les esquerres més radicals no deixa de ser un boig de la mateixa calanya que el Sr. Bush i altres com el Sr. Evo Morales, el Sr. Castro i altres elements. SON TOTS IGUALS!

Aixi que els desitjo bon vent i barca nova i que s'entenguin.

1 comentari:

  1. Hola tete...
    Ains! Q t'haig de dir jo del meu estimat Bush o dels idems del Chavez o els seus sucedanis a l'Amèrica Llatina?????? Q si.. q la guerra freda es veu q va acabar fa molt de temps sobre el apper xo amb aquest tipus de reminicències no se pas q dir-te guapo... ànims i paciència ves.....!!!!

    ResponElimina