Visitants

Visites

Website counter

divendres, de març 30, 2007

Piramides i altres estrujades de coco

Avui he llegit un post al blog de'n Marc, el meu cunyat, sobre ovnis, piramides i altres coses per l'estil. Jo no sabia que li interessin aquestes coses. Us explicaré les meves opinions i conclusions sobre el tema en general ja que penso que tot i quan dic tot vull dir TOT!!!!, està relacionat.

En primer lloc, us heu adonat de les similituds entre les cultures egipcia i centro-americanes? Bé, les dues construeixen piràmides (amb diferents models, esclar pero piràmides al fi i al cap). Les dues momificaven els seus morts ( si més no els més importants). El Popol-vuhl, el llibre sagrat dels maies, té coincidencies més que significatives amb la Bíblia, i els noms dels seus personatges en alguns casos son clavats als de la Biblia i en altres casos són misteriosament semblants.

Diu la llegenda que l'illa de l'Atlàntida estava al mig de l'oceà Atlàntic i es va enfonsar (Déu sap perquè, potser un cataclisme natural o potser un accident, o qui sap). La cuestió es que part dels seus habitants van a haver d'emigrar. Alguns ho van fer cap a Àfrica i altres cap a Amèrica. Degut a que eren molt avansats, els van agafar com a Déus (entre d'altres a Osiris, o el Déu Quetzalcóatl dels azteques que tenia la pell blanca i era albí).
La qüestió es que els mites que parlen d'aquests déus expliquen que van arribar de l'extranger i que eren molt savis. I cal notar que en ambdues civilitzacions es va produïr un salt espectacular en un moment donat, de ser pobles nómades de pastors-recolectors, van passar a ser sedentaris i van desenvolupar una cultura de la nit al dia (cultura que inclou coneixements d'agricultura avansada, astronomia, arquitectura, matemàtiques, etc...). Curiós no?


Vull fer notar la semblansa entre la llegenda de l'Atlantida i els seus emigrants amb l'historia de Superman. Molt curiós també.



La mitologia Sumeria parla de gegants, gegants que van apareixer del no res i que van aparellarse amb les natives donant lloc a una rassa de superhomes. Que els van ensenyar el mateix : agricultura, matematiques, astronomia, hidraulica, arquitectura...I els sumeris i babilonis també construïen algo semblant a les piramides, els famosos Zigurats. I la mateixa biblia té referencies múltiples a gegants, visitants, viatgers (fixeu-vos que molt poques vegades utilitzen la paraula àngel, això es una invenció que van fer cap al segle II d.C. que va ser quan van decidir eliminar la majoria d'Evangelis existents i deixar-ne només cuatre, previa modificació allà on calia ( apart fixeu-vos que la Biblia que coneixem es una traducció d'una traducció. O sigui, una traducció de la versió grega i no de l'original. Així que conté tots els errors de traducció que van cometre els grecs i apart tots els que van cometre els que la van traduïr del grec).




En fi, parlant de les piramides, he llegit un llibre molt interessant sobre les d'Egipte on explica entre d'altres coses, que si un mesura els passadissos de la Piramide de Gizeh, utilitzant la mesura de l'època, el colze (que van heretar els jueus, que van escriure la Biblia- recordeu que les mesures de l'Arca de Noé i del temple de Salomó, es donen en colzes.), resulta que els canvis de direcció, encreuaments, portes, etc.; señalen exactament (molt exactament!) una cronologia dels fets més importants de la historia universal (incloses la primera y la segona guerra mundial, la bomba d'Hiroshima, l'assassinat de Kennedi, etc...). Curiós no?
Apart, més tard la Piramide era utilizada com a camí iniciatic pels que serien els grans mestres de la tradició hermética que va iniciar Hermes Trimesgisto (que més tard van agafar els grecs com a Déu, pero que no era més que un home com vosaltres i jo), d'aqui el seu nom i fixeu-vos que hermètic vol dir algo tancat i inaccessible, misteriós... D'aquesta tradició es diu que van ser iniciats Abraham o el mateix Jesús de Natzaret (de qui es diu que els anys perduts, que no apareixen al Nou Testament, els va passar al monestir de Qumran, estudiant els misteris hermétics fins que va esdevenir un mestre). D'aquesta tradició se'n deriva tota la filosofia occidental, comensant per la grega que en va agafar les idees més interessants i les va adaptar. El cas més flagrant es el del món de les idees de Plató, que es un plagi del Principi del Mentalisme de l'Hermetisme.

En fi, podria estar escribint hores i hores i no acabaria mai.

5 comentaris:

  1. pero de on dimonis treus tota aquesta infurmacio nen en dejas cada dia mes asombrada
    es una persona especial queridisim Albert
    te estimu

    mama

    ResponElimina
  2. Ben bé és nota q sou de la mateixa generació... la generació traumatitzada per ET i aquestes coses, eh???? Et dic el mateix q al Marc... com a historiadora q sóc podria rebatre moltes de les vostres conclusions.... xo si que és veritat, i ho reconec, q hi han molts "cabos sueltos..."
    Ah! Hi tant q ets una persona especial!!!!

    ResponElimina
  3. Hola, de veritat que sembles una enciclopedia, pero escrius molt ve tindries que enviar algun article ha qualsevol diari de aquesta gran ciutat qui sap.....Estic contenta de que tot vagi be, he estat mirant la pagina de la teva feina sembla una empresa molt gran m'alegro per tu i no siguis impacient amb el sou tot arrivara.

    ResponElimina
  4. Dius que en els passadissos existeixen inscrispcions clares de tot el que ha passat a la nostra història. Has pensat mai, com jo crec, que les persones que visitaven els nostres avantpassats, som nosaltres mateixos en un futur, com si vinguèssim del futur per explicar el que s'ha de fer??? com si haguèssim hagut de marxar del nostre planeta per un problema (qui sap climàtic....) greu?
    No sé si m'explico?

    ResponElimina
  5. Homeeeeeeeee, de fet aquesta es la premisa principal de "Caballo de Troya" pero Marc, no creus que els haurien pogut ensenyar moltes altres coses també? No sé em sembla que es una broma de mal gust ensenyar-los a construïr piramides i per exemple no ensenyar-los la cura de moltes malalties, la mecánica, la física, la química, matemátiques avansades, la posició real dels planetes al voltant del sol i moltes altres coses molt més útils.

    Ens hauriem estalviat molts problemes que ja sabiem que passarien.

    De totes maneres el viatge en el temps comporta molts riscos ja que si canvies el passat pots canviar el futur i crear una paradoxa temporal. Imagina't que fas alguna cosa que provoca que mai arribis a neixer i per tant mai arribis a viatjar en el temps... Desapareixeries instantàniament!

    No sé ho veig complicat i poc probable tot i que s'especula amb aquesta possibilitat.

    ResponElimina